Koncert 22. november kl. 16.30

Søndag den 22. november afholder Hornbæk Kirke den koncert, som vi på grund af covid-19 måtte aflyse i foråret.
Dania Brass Quintet spiller koncert, og med sig har de sopranen Angelica Asp. Dania Brass Quintet ledes af Messingprofessor Emeritus Mogens Andresen, der også selv spiller i kvintetten, og tæller, foruden 3 fuldtidsprofessionelle messingblæsere der bl.a. virker ved Den kgl. Livgardens Musikkorps, også tidligere solotrompetist i Det Kgl. Kapel, Ketil Christensen.

Dania Brass Quintet glæder sig til at tage publikum med en tur tilbage til renæssancens Italienske toner, hvor sangerinden Angelica Asp bla. vil synge Monteverdis "Si Dolce" akkompagneret af messingkvintet og orgel. Siden et smut forbi J.S. Bach og til Danmark og Thorvald Hansens Messingkvintet for til sidst at spille musik af mere moderne karakter. Kirkens organist Jan Reich vil tillige medvirke på orgel.

Koncerten finder sted i Hornbæk Kirke, søndag den 22. november kl. 16.30, og der er gratis adgang