Kulturnatten 20. september

Kulturnat i kirken med Ole Gas

Fredag den 20. september begynder kulturnatten i Hornbæk med Gasolin og Kim Larsens klassikere. Gudstjenestens salmer er erstattet af det vidtspændende repertoire fra Danmarks nationalskjald: Kim Larsen. Bibeltekster og sangtekster af Kim Larsen vil være ord og fællessang i gudstjenesten, således at der til hver sang knyttes en kort fortolkning af en udvalgt bibeltekst.

Til at synge for er musikeren ”Ole Gas.” Han er en anerkendt Kim Larsen-fortolker, som har optrådt i hele landet. Teksterne læses af sognepræst Bodil Olesen. Gudstjenesten er gratis og alle velkomne.

Dørene åbnes kl. 16. 30 og pladserne i kirken fordeles efter ”først til mølle” princippet.

Der er ved en beklagelig fejltagelse kommet et billede af René Hejdmann i sognebladet i stedet for et billede af Ole Gas, som kommer og synger Kim Larsens sange ved gudstjenesten i Hornbæk kirke på kulturnatten d. 20. september.