Hornbæk kirke tilbyder hold i babysalmesang.

Sang, musik og bevægelse styrker og udvikler børnenes sanser og koncentrationsevne, og i det musikalske nærvær der opstår, knytter børn og forældre stærke bånd.

På holdet synger vi, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi laver rim og remser, bruger rasleæg, chiffon tørklæder og sæbebobler - og berøring, som er rigtig vigtigt for tilknytningsprocessen i det første leveår. Kom og få en stund med sang, nærvær og glæde med dit barn.

Alder 2-9 måneder onsdage kl. 10.30

Om mig:

Mit navn er Stine Brofeldt og jeg er kordegn samt sangervikar i Hornbæk Kirke.

I 2020 deltog jeg i kirkemusikskolernes kursus i Babysalmesang ved Anne Mette Riis, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med holdene.

Babysalmesang løber over 12 gange, det koster kr. 300,- at deltage, og hver deltager modtager en børnesalme/sangbog.

For yderligere information m.m. kontakt kordegn Stine Brofeldt på tlf. 4976 1960 eller mail på stbb@km.dk.

Tilmelding via denne formular.