Fredagstræf

Hornbæk kirke inviterer til fredagstræf.

Vi mødes i sognehuset kl. 14.00 og slutter ca. kl. 16.00 – bortset fra udflugterne og afslutningen, der er annonceret med andre tidspunkter. Ved udflugter og andre arrangementer med betaling, er tilmeldingen først gyldig, når der er betalt. Betalingen skal ske ved kontooverførsel til kirkens konto i Nordea reg. 2255 kontonr. 1940008112 eller på MobilePay nr. 679971.

Der serveres kaffe og kage for kr. 30,-

Vi er fortsat nødt til at holde fredagstræf med færre deltagere pga. Covid-19. Derfor er det nødvendigt med tilmelding fra gang til gang, og det vil ske efter først til mølle- princippet.

Tilmelding kan ske via mail eller telefon til Aase Kjær. Tlf. 4048 7159 mail: aase.kjaer@hotmail.dk

Der er gratis adgang!

Der er ingen begivenheder.